Kylläpäs aika taasen hurahtanut, marraskuuta kohti ollaan jo kovaa vauhtia menossa. Syyslomat alkaa olla meidän tuvassa pikku hiljaa ohitse ja ensi viikolla taas palaillaan arkeen. Viikko sitten lauantaina kaksi isompaa ukkelia suuntasivat auton kohti Kuopiota ja me jäimme pienimmän miehen kanssa tänne kotia siivoilemaan ja viettämään kahden keskistä aikaa. Tiistaina menimme junalla perässä Kuopioon.

Saimme viettää mukavasti aikaa poitsujen isovanhempien seurassa sekä Saagan perheen kanssa. Seuraavan kerran nähdessämme onkin se perhe kasvanut uudella tulokkaalla, jännityksellä odotamme...

 Saagan ja Topiaksen satuhetki vaarin kanssa.
999298.jpg

Isommat serkukset hoitivat innolla pienempää. Tässä Saaga ja Touko.
999301.jpg

Topias pääsi ajamaan rallia kummisedän sylissä.
999302.jpg

Topias hoiti innolla Saagan luona nukkevauvoja. Myös ponnari oli saatava päähän... Onneksi katu-uskottavuutta "isukille" tuo pääkallopaita ;)...
999299.jpg

Touko on kovasti kasvanut, taitaa olla jo liki seitsenkiloinen jässikkäinen! Ja on ihanan hyväntuulinen poitsu. Mahanpurut ovat melko hyvin helpottaneet. Vääntöjä on enää yleensä syömisen päätteeksi. Yöt ovat olleet myös ihmeellisiä... Unta riittää pisimmän pätkän 6-7 tuntiakin!


999293.jpg


Tänään aloitimme perheuinnin. Molemmat pojat tuntuivat nauttivan hommasta!

 999289.jpg
Tässä kuvassa isoveikka lukee satua. Yhtenä päivänä satuna oli Tatu Traktori, ja Topsku luki: "Tässä tulee auto, tässä tulee juna, lentokone lentää ylöööös..." ja sulki tomerasti kirjan: "Semmonen!"


Yhtenä päivänä piti nukkevauvakin saada kantoliinaan...
999290.jpg


Niilon blogissa taisi olla otoksia... Myös Topias on innokas valokuvaaja. Tässä yksi otos:
999311.jpg