Kivaa, nyt vaihtui jo pimeä tammikuu valoisampaan helmikuuhun. Kevättä täällä tuvassa odotellaan saapuvaksi. Tai oikeastaan aurinkoa ja valoa... Ulkoilukeleissä tosin ei ole ollut valittamista. Topias on päässyt treenailemaan luistelua ja hiihtoa ja muutakin puuhaa ulkosalla on riittänyt.

Tammikuun alku meni sairastelessa, mutta nyt ollaan oltu terveinä (*koputtaa puuta*). Viikot ovat sujuneet normaalin arkikuvion puitteissa. Viime viikko oli enemmän raksapainoitteinen, kun pappa oli lomalla eli raksalla ja myös vaari oli täällä. Raksalla hommat ovat edenneet mukavasti, vaikka monenlaista värkkäämistä on riittänyt. Seuraavaksi on ohjelmassa lämmitysputkien laitto lattiaan ja sen jälkeen lattiavalu. Katossa myös vielä riittää hommaa ennen peltien laittoa.

 

 

Poitsut ekaa kertaa seinien sisällä ihmettelemässä tulevaa kotia.

 

Ensin lattiaan laitettiin lecasoran päälle katelaatat ja sen päälle erotinkangas.

 

Näkymä tieltä, oleskelutilojen puolelta.

 

Näkymä tieltä, sisäänkäynnin puolelta.

 

 

Pojat ovat kuin takiaiset isinsä kimpussa...

 

Tässä tällainen perustilanne, kina juustoraastepussista... ;).

Touko on jo kova pitämään puoliaan... hy-yvä. :)

 

Pojilta sujuu useimmiten ihan mukavasti leikit, ainakin silloin, kun Touko vähän joustaa... Hän vielä suostuu useimpiin vaihtareihin ja muihin isoveljen ideoihin. Topsku on aika kova myös komentamaan pikkuveljeä.

Eilen ajeltiin kotiin mummola-reissulta.

Topias Toukolle: Nyt jos et lakkaa karjumasta, niin äiti jättää sut tien poskeen ja joudut käveleen kotiin...

En kai tuollaista uhkausta ole koskaan käyttänyt...?! Ja yleensähän ne uhkailut pitää olla (jos niitä on edes käytettävä) sellaisia realistisia, jotka voi myös tarpeen tullen toteuttaa... :)