Tosiaan, maaliskuun loppua mennään ja kevät kolkuttelee ovelle. Ensi viikonloppuna on taas aika siirtää kelloja ja siirtyä kesäaikaan! Sinänsä se tunnin "menetys" ei houkuttele, mutta kesäaika kyllä lupaa hyvää. Talvisäät on nyt parhaimmillaan, lukuunottamatta sunnuntain myräkkää. Kärryteltiin silloin pikkuperheen voimin käymään MLL:n lastenvaatekirppiksellä ja tiskirättejä tuli taivaan täydeltä. Kuinkahan kauan tuon jälkeen taas kestää, kunnes saan isomman miehen intoutumaan kävelylenkille?! No, mutta nyt nuo säät on taas mitä parhaimmasta päästä.

Perjantaina oli tämän äipän vapaailta ja lähdettiin kaveriporukalla katsomaan Vilkkumaan Maijaa. Ai, että Maija ei pettänyt taaskaan!! Olenhan aiemminkin diggailut häntä. Esimerkiksi opiskeluristeilyllä oli pakko päästä Pauliinan kanssa eturiviin, kun Maija esiintyi ja sehän jäi ikimuistoisena keikkana mieleen... Hintana nimittäin oli Paken murtunut jalka :/! Maijassa on kyllä tiettyä energiaa ja nostetta, joka saa tällaisen mökkiintyneen mammasihmisenkin jalan vipattamaan ;). Nyt sitten päässä soi: Aina on liian kauan...

No, joka tapauksessa tuo perjantain keikka oli tervetullut breikki. Etenkin kun taas miesväellä oli sujunut kaikki niin hienosti. Olivat ajelleet Hauhollekin mummua ja vaaria katsomaan.

Muutoin arki on mennyt ihan ok. Isukki on tämän viikon sairaslomalla, hartiassa kovaa kipua. Omaa hermoani on hiukan kiristänyt uudelleen alkanut tissin pureskelu... No, sitkeästi koitan vielä imetystä jatkaa, josko se hammasten kutittelu ukkelilla helpottaisi. Soseiden maistelu taasen on mennyt paremmin, nyt menee jo noin yksi purkki lihasosetta päivittäin. Eikä tuosta pureskelustakaan voi kauheasti kiukutella, niin hurmaavat hymyt pikkumieheltä saa.

52913.jpg

                                                 "Tää syömistouhuhan on ihan jees..." ;)