Matkalaukku kököttää jo tuossa vieressä ja pitäisi aloittaa pakkaaminen. Reissu siis lähestyy, lauantai-aamuna aikaisin lähtee lento, mutta jo perjantai-iltana pitää olla kimpsut ja kampsut kasassa ja nokka kohti Vantaata. Aika hieno homma, että päästään lämpöön täältä loskan keskeltä ja saadaan taas lomailla viikko koko pikkuperheenä ja Onnin & vanhempien kera. Toisaalta taas hiukan hirvittää, alkaen pakkaamisesta ja puhumattakaan lennosta... Mitä kaikkea pitää ympätä mukaan nyt, kun matkalle lähtee mukaan myös tiimin nelikuukautinen jäsen?!

Eikä tätä ruljanssia tietysti helpota, että Topiakselle alkoi pukkaamaan juuri niitä hampaitakin... Yöt ovat olleet melkoisia, parina yönä pisin putki vissiinkin kaksi tuntia! Poitsu puhkuu ja ähkyy ja tissillä sitten simahtaa... taas herätäkseen hetken kuluttua :/... Äipällä on viimestään nyt ne kahden desin silmäpussit! Muutoin kyllä ukkeli on kuin aurinko, ihania hymyjä satelee päiväsaikaan. Ja välillä öisinkin, että eihän sitä itsekään kauaa jaksa univeloistaan möksöttää ;).

No, mutta eiköhän joka tapauksessa lähestyvä reissu tuo tullessaan vaihtelua arkeen ja yhdessä vietettyä aikaa. Onhan siellä varmasti monenlaista uutta koettavaa ja näytettävää pikkureissaajille!

Ai, kuinnii kutittaa ikeniä?! Tsekkaa kuvat alla... :)



29157.jpg29159.jpg