Kevät on saapunut vauhdilla ja tänä viikonloppuna saimme todellakin nauttia ihanasta kevätauringosta. Mahtava keli! Tätä on taas odotettu... Meidän edellinen kuukausi on pitänyt sisällään mm. äipän vauhdikkaat ja onnistuneet täyden kympin juhlat (en niin mainosta minkä kympin...) sekä ei niin mukavat sairastelujaksot. Pikku-ukko on sairastanut mm. ekat korvatulehduksensa silmätulehduksella höystettynä. Eikä vanhemmatkaan ole juuri sairauksilta säästyneet. Tällä hetkellä on taudit voitettu ja nautitaan siitä, että kaikki kolme ovat yhtä aikaa terveinä.

Pääsiäisen ohjelmana oli suunnata pitkästä aikaa Kuopioon. Tuo noin viiden tunnin ajorupeama suuntaansa aina hirvittää etukäteen, mutta näin kevätkeleillä se meni sujuvasti. Myös ukkelin kanssa reissaaminen tuntuu aina vähän helpommalta, vaikka unia ei välttämättä oteta matkan aikana. Perillä ilmat olivat melko vaihtelevat, mutta tärkeintähän olikin seura. Topskun mummun ja vaarin ohella saimme nauttia Saagan, Heidin ja Mikon seurasta.

520788.jpg
Serkukset "mustikka ja vadelma" :)

520794.jpg
Lukuhetki mummun kanssa

Eilen saimme kummipoikamme Onnin meille ensimmäiseen yökylään ilman äitiä ja isiä. Kaikki sujui tosi hienosti ja pikkumiehet nauttivat toistensa seurasta.

520799.jpg
Onnin ja Topskun hali

Seuraavana kuva isukin ja Topiaksen pyörälenkiltä. Hepat on in. Ukkeli sai Anna-kummilta lahjaksi keppihevosen ja sillä on harjoiteltu ahkerasti.
520798.jpg


Tämä on yksi ukkelin lempipuuhista tällä hetkellä. Eli käsienpesu ;)... Rakkaita ovat edelleen kaikenlaiset siivouspuuhat muutenkin. Toivottavasti tämä into on säilyvää... Ehdottomana "suosikkiharrastuksena" pitää kuitenkin mainita pukeminen. Ukkeli nauttii, kun saa pukea hattuja, käsineitä, huiveja ja kenkiä...
520783.jpg

520805.jpg
Tässä tänään lähdössä Emilin 2-vuotis synttäreille.
Päällä mummon kutoma neule.