Aloitetaanpa ensin tällä perusteemalla "on ilmoja pidellyt". Mutta kyllä on oikeasti pidellyt! Sunnuntain kauniista talvipäivästä oli lyhyt matka maanantain tiskirätteihin! Eilisillan kärryttelylenkin jälkeen tämä äippä harkitsi vakavasti kumisaappaiden ostoa ensi kerran sitten ala-asteaikojen. No, toivottavasti joulukuun alkaessa voisimme taas uskoa siihen valkeaan jouluun.

Joulun odotus alkaa muutenkin olemaan käsillä. Topias sai sunnuntaina isomummulta ensimmäisen piparkakkutalonsa! Oli isomummu jaksanut taas kyhätä lapsenlapsenlapsilleen pikkuruiset, suloiset talot tonttuineen päivineen. Ihana juttu, vaikkei Topias itse vielä talostaan paljon perusta. Arvaatte ehkä kenen parempiin suihin se talo lopulta katoaa :)... Oli muuten kaikella tapaa sunnutain juhlat antoisat. Piparitalo ja hyvää ruokaa... ja saihan siellä juhlien kunniaksi Topiaskin väännettyä kuuden päivän panttaillut kakatkin ;)!

Kyllä joulun odotus ja joulu kaikkinensa saa uuden tunnelman, kun meidän joukkueeseen on liittynyt tuo uusi pikkuinen jäsen. Mutta huomisen jälkeen palaillaan kertomaan neuvolakuulumisia. Mukavaa viikon jatkoa kaikille (ja kiitos kommenteista)!

                                              
                              20520.jpg
                                     Lauantain kyläilyreissulla  Kailanlahdessa.