Taas on viikko vierähtänyt hurjan nopeaan! Viime viikonloppuna päästiin isukin kanssa poikkeemaan oman alan messuille (minullekin vähän muistutusta, että äitiysloman jälkeen on elämää...) Helsinkiin. Topias jäi matkan varrelle mummolaan hoitoon. Tosiaan messuille poikettiin, tuntuu vähän toistavan itseään nämäkin. Mutta pidempi hetki sitten vierähtikin Jumbossa, äippä tais vähän jämähtää Henkkamaukan lastenvaateosastolle?! Menen kyllä jotenkin sekasin siellä ihanien lastenvaatteiden keskellä ja tuntuu, että pyörin vain ympyrää! Itselle (nykyisin ei tosiaankaan yllätys) ei sitten ehtinyt enää sovitella mitään. Mutta käytiin kyllä hyvin syömässä ja olihan se vaihteeksi taas ihanaa mennä ihan kaksistaankin...

Tämä viikonloppu taidetaan olla melkosen pitkälti neljän seinän sisällä omassa tuvassa. Niin miinuksella on pakkasmittari, ettei tohdi kauheesti ukkelia ulos kuljetella. Vauvauintiin piti kyllä päästä. Herra on siellä  nykysin niin elementissään, läiskyttää vettä ja sukeltelee ja tuntuu tosiaan nauttivan hommasta.  Muutenkin elämä ympärillä luonnollisesti alkaa kiinnostaa yhä enemmän, mitä enemmän ikää tulee. Se ehkä heijastuu sitten öihinkin, aika tuttirumbaa tuntuu tällä hetkellä olevan :(. Mutta muuten ihan hieno homma. Luulisin, että pikkumies on jo äkännyt, että mitkä kaksi naamaa on vakkariin kuvioissa ;). Samoin kaikki leikit ja mm. lorujumppailu on entistä mukavampaa, kun pikkuinen tuntuu olevan mukana ja hymyjä ja nauruja satelee palautteeksi. Osaapa tietysti myös näyttää sen oman tahdonkin eri lailla. Kun kyllästyttää tai vaikka luumusosetta olisi saatava lisää, niin se myös näkyy ja kuuluu!

Kiinteiden maistelu on muuten sujunut mukavasti, perunaa ja porkkanaa on pistelty, lisänä vähän luumua ja iltaisin puuroa. Tänään otetaan menuun uudeksi maisteltavaksi mango, nami nami. Etenkin iltapuuroa ukkeli tuntuu himoitsevan, ei meinaa millään malttaa nielaista edellistä lusikallista, kun jo suu ammollaan odottaa lisää :)!

35210.jpg
Miltäs se luumusose maistuu?!