Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa, että sinun täytyy myös kommentoida. Voit kommentoida ihan vapaasti mitä haluat (moi riittää hyvin), kunhan teet sen. Jos olet bloggaaja, laita tämä teksti myös omaan blogiisi ja nappaa kaikki blogiasi lukevat. Kommentoimaan pääsee tekstin alla olevasta "kommentoi"-linkistä. Minä jäin kiinni Sanzibaarissa.

Kuulumisia sitten...
Viikko on taas vierähtänyt nopeasti ja odotettu viimeinen, säästelty isyyslomaviikko käsillä :)! Suunnitelmia ei kauheasti ole, eikä mihinkään reissuunkaan lähdetä. Katsotaan, mitä päivät tuovat tullessaan!

Viikolla nähtiin kavereita, maanantaina lorujumpassa tuttuun tapaan, keskiviikkona poikkesivat Elmo ja Sanna. Eilen päivällä kärryteltiin kartsalle ja nähtiin Meaa ja Katia. Pikku-ukko yritti kahvilassa kovasti saada mesoamisellaan tyttöystävää vaunuistaan hereille, muttei onneksi onnistunut ;). Illalla äipän sulkismatsien jälkeen Topias pääsi taas osallistumaan naisten saunailtaan ja seuraan liittyi myös Akseli. Kyllä olivat poitsut onnensa kukkuloilla, neljän naisen huomion keskipisteenä. Topsku intoutui ihan antamaan aploodeja itselleen ;)!

Flunssa on tehnyt meikäläiselle tulojaan, mutta ei onneksi ole täysin iskenyt kiinni. Menispä ohi nyt vain tällä pienellä tukkoisuudella. Pikkumies on tainnut tässä päivänä muutamana tehdä jonkinlaista rytmin muutosta. Tai siis selvästi on unen tarve päiväseltään vähentynyt. Parina päivänä ukkeli nukkui aamupäivällä vain pikku-unet ja vähän pidemmät päikkärit iltapäivällä. Tänään unia riitti kokonaista kolme tuntia aamupäivästä alkaen, mutta sen sijaan iltapäiväunia ei olla tarvittu. Oletin tietysti päivällä, että tunti taas riittää ja melkeinpä jouduin pyörittelemään peukaloita, kun ukkeli posotti kolmatta tuntia. Lopulta oikasin jopa sohvalle ;)!! No, joka tapauksessa kahdet pidemmät päikkärit on niitä "vauvojen juttuja"...

Ruoka maittaa tällä erää pikkumiehelle taas ihan mukavasti. Etenkin kanaruoat lähes viileänä (huih...). Lattialla pidetään kauheata mekastusta, kun matolla ei pääse eteen päin. Parketilla kun tuo homma onnistuu, niin hermohan siinä matolla sitten menee!

57872.jpg