Lomat on meidän perheen osalta lomailtu. Isukki palasi torstain taas töiden pariin. Kesä meni (jälleen kerran) tosi nopeasti. Toisaalta taas arkeen paluukin oli ihan mukavaa. Tutut jutut ja rutiinit tuntuvat olevan lapsukaisille tärkeä juttu. Syksyn myötä alkavat vähitellen poikien kerhotkin. Molemmilla on muskari kerta viikkoon. Lisäksi Topias käy kerran viikossa seurakunnan kerhossa ja Peuhulan liikuntakerhossa. Reilun kuukauden päästä alkaa myös odotettu raksapuuha.

Torstaina käytiin Toukon yksivuotisneuvolassa. Uusimmat mitat olivat 77 cm ja 12 640 g. Neuvolakorttiin kirjattiin: "Reipas poika. Kävelee jo ilman tukea. Pinsettiote +/+. Maitotuotteita jo käyttää. Hb 121=hyvä. Kasvu tasaista." Naurattaa tuo pinsettiote, kun se on testattu ja kirjattu kolmessa viimeisessä neuvolassa. Voiko se kadota vai eivätkö nuo ammattilaiset usko toisiaan...? ;)

Loppuun pari Topskun letkautusta.

Mehumaijan nähtyään: "Mikäs kummajainen tämä on?"

Käytyään potalla: "Tuli melkein junarata tästä kakasta."

"Munkin tissistä tulee Matille maitoa. Mä pumppaan." (Matti siis nukke)

"Äiti, koska mulle rupee parta kasvamaan..? (Äiti: Sitten isompana poikana.) Mulle kasvaa parta elokuussa ja sit mä voin kantaa Toukon rappusia ylös."