... on meidän perheessä olleet muutamat viime päivät. Lauantaina vauvauinnin ja päikkäreiden jälkeen lähdettiin pikku-ukkelin kanssa kahden käymään Empun 1-vuotisbileissä. Topias sai ekaa kertaa juhlien kunniaksi maistaa maissinaksua, nam :). Juhlien aikana oli meille kurvanneet Kuopion mummu ja vaari. Suu vaahdossa kerroin illan ruoat ja systeemit ja itse suuntasin laguunille pesisvermeineni. Topias jäi siis isovanhempien hoitoon. Tosin alkuun paikalla oli myös isukki, totuttelua varten. Eihän pikkumies ollut nähnyt isovanhempiaan taas yli kuukauteen! Äippä siis pääsi treenaamaan ja juhlistamaan kauden alkua saunailtaan, isukki taasen suuntasi illemmalla kaukisporukan saunailtaan. Ilta olikin mitä parahin, ihmisiä oli liikkeellä enemmän kuin vappuna... HPK:n ansiosta tietenkin!

Hiukan takaraivossa oli pitkin iltaa, että mitenkähän siellä kotona... No, eipä olisi tarvinnut miettiä. Kun saavuttiin kotiin, odotti yläkerrassa mainio näky. Pikku-ukkeli posotti uniaan vaarin ja mummun välissä levitetyllä sohvalla :)! Eipä ollut siis suostunut nukkumaan omaan sänkyyn, mutta eihän tuo yllätys ollut... Pitihän siitä ottaa kaikki irti, kun mummua ja vaaria näkee niin harvoin :)))!

Sunnuntaipäivä ei niin hulinaa ollut. Äipällä ja isukilla veto pois, jostain syystä... Mutta maanantaina oli jälleen loruttelujen aika ja illalla äipällä pump. Ihan totta, oon saanut itteni rahdattua salille jo muutaman kerran! Silti tuntuu vain, että tuo pelastusrengas on senkun vahvistunut :/. Olisikohan syytä karsia ruokavaliosta edes ne suklaalevyt..?!

Eilen Tervan mummo karautti Topiasta hoitamaan. Äippä pääsi käymään asioilla kaupungilla ja iltapäivästä tutustumaan syksyn uuteen työpaikkaan. Vähän jännittävää, vaikkakin toisaalta ihan mukavaakin. Tiedossa on 2-3 luokka, vain kahdeksan oppilasta, mutta vähän "sillisalaattia" lukkarin suhteen. Toukokuussa menen suunnitelupäivään, mutta muuten en kuitenkaan aio ressata asialla vielä ennen elokuuta! Iltapäivästä tuli Emil vielä hoitoon pariksi tunniksi ja illalla ehdittiin vielä ajella Hauhollekin.

Tänään huruteltiin pikku-ukon kanssa Vantaalle Onni-serkulle. Siellä oli muitakin mammoja lapsineen, yhteensä viisi äiti-lapsiparia. Mukavaa huisketta siis! Tulomatkalla moikattiin mummoa ja äskön isukki otti Topiaksen ja lähti ajelemaan Hauholle. Eli aikas menopäivä, etenkin pikkumiehelle! Toivottavasti ei ole ihan sekaisin tämän jälkeen... :/. Minä täällä yksin hiljaisessa kodissa, harvinainen tilanne! Mitähän sitä tekis...?!