Pari viikkoa takaperin starttasi meidän projekti, omakotitalon rakentaminen. Sitä olemme odottaneet, välillä suurella innolla, välillä kauhun sekaisin tuntein. Kova urakka edessä joka tapauksessa. Alku ainakaan ei ollut aivan mutkaton, mutta nyt hommat ovat edenneet jo mukavasti.

Samaan syssyyn pojat sairastelivat (taasen...). Molemmat pojat saivat kuumeen samana iltana. Touko ei seuraavana yönä nukkunut juuri silmäystä ja Topias pieniä pätkiä. Lääkärissä selvisi, että pienemmän ukkelin molemmat korvat olivat tulehtuneet. Mutta eihän siinä kaikki. Ihmettelenkin sitä sairastumisen yhtäaikaisuutta, kunnes selvisi, että molemmat olivat sairastuneet enterorokkoon. Nyt onneksi pojat ovat tervehtyneet ja olemme palanneet normaaliin arkeen. Muutaman huonosti nukutun yön jälkeen taas sai huomata, että terveinä meillä oikeastaan nukutaankin aika hyvin.

Touko on samalla tehnyt muutosta yksiin päikkäreihin ja toisina päivinä tuntuu olevan melkosen väsynyt. Ulkoilemalla kuitenkin saamme pidettyä rytmin yllä. Aamuisinhan tuo virkkumme heräilee jo 6-7 aikaan. Nykyisin yllätyksiä teettää myös Toukon käytös, kaikkeahan pitää kokeilla. Yhteisleikeissä se lähinnä merkitsee sitä, että yllättäen isoveljen päähän pitää mäjäyttää jollain tai heittää vaikkapa pikkuautolla tai kokeilla, miten voi toista kiskoa tukasta :/. Mutta tuntuupa tuo isoveikka olevan kaikki kaikessa ja jatkuva kopioimisen kohde. Touko osaa jo sanoa "To" tarkoittaessaan Topiasta.

1955326.jpg1955333.jpg
Päivän parhaita hetkiä on yhteinen kylpyhetki.


1955312.jpg1955319.jpg
Tunnelmia raksalta.


Tähän mennessä tapahtunut:

1955448.jpg
1955314.jpg
1955317.jpg
Ja nyt on noihin muotteihin perustukset valettu.
Siitä se lähtee :)...