Täälläpä kirjoittelee jokseenkin saamaton mamma. Tai ainakin siltä tällä hetkellä tuntuu. En ole saanut blogiakaan päivitetyksi, ja muutenkin tuntuu, että voimat menevät arjen pyörityksessä... Esimerkiksi ruokapöytämme notkuu kaikenlaisista lehdistä ja papereista, eikä yhtään nappaa organisoida, mikä kuuluu minnekin. Lieneekö tämä jotakin kevätväsymystä...?! No, onneksi sentään jaksaa lasten kanssa puuhata. Päivät oikeastaan sujuvatkin kaiken helpoiten, kun pitää kiinni rutiineista.

Tänään sentään sain järkkäiltyä talvivaatteita pois ja pestyä takkeja ym. Tuskin tällaista enää tulee:

1447882.jpg
Kuvassa Anna ja poitsut vajaa kaks viikkoa sitten, myräkkäpäivänä.

Ulkoilu onkin ollut nyt ihanaa, vaikka välillä sataa ropsutellukin on. Topias viihtyy omassa pihassa hiekkalaatikolla ja keinussa. Tosin onhan meillä useimmiten seurana naapurin perhepäivähoitaja lapsineen.

Viime torstaina oli Toukon 8 kuukauden neuvolalääkäri. Uusimmat mitat: 11320 g ja 71,5 cm. Pituus käyrä edelleen laskeva, mutta lääkäri sanoi, että ehkäpä se hakee omaa linjaansa tai sitten kasvu tapahtuu sykäyksittäin (tai sitten on enempi äitiinsä tullut ;)). Syömispuuhathan meidän Toukolta kyllä sujuvat, sen kertoo nuo painolukemat kyllä :). (Vertailuna Topskun 8 kk:n mitat olivat 10810 g ja 74,7 cm) Lääkärin kirjoittamaa Toukosta: "Hyväntuulinen poika. Pinsettiote +. Istuu istumaan asetettuna. Varaa jalkoihinsa tuettaessa. Vähän nuhaa. Muuten terve." Tuon neuvolan jälkeen poitsun flunssa yltyikin ja jouduttiin jättämään lauantain uintikin väliin. Nuhaa ja köhää... Nyt ehkä jo helpottamaan päin. Mutta pari viime yötä Touko on nukkunut meidän välissä. Onpa ollut aika suloista taas... :) Topskuhan enää aika harvoin kömpii viereemme.

1447891.jpg
Tässä kasikuisemme uusin treeni. Pystyyn ei ihan vielä pääse, mutta yritystä löytyy.

1447886.jpg
Ja tässä kuva jonkun aamun leikeistä. Yhteisiä touhuja alkaa jo olemaan. Tosin Topiaksen into veikan kanssa "leikkimiseen" vähän vaihtelee...