Aluksi otos eiliseltä. Serkukset Touko (7,5 kk) ja Ella (3,5 kk) tekevät tuttavuutta.
1408793.jpg

Pääsiäispyhät menivät leppoisasti kotiympyröissä. Pari yötä olimme Hauholla. Tekemässä tuntumaa tulevaan kotiimme... Sinne siis muutamme väliaikaisesti toukokuun lopulla. Sunnuntaina kävimme pulikoimassa Aulangolla. Eilen saimme Onnin porukat kylään. Onni ja Topias nauttivat toistensa seurasta täysin siemauksin. Lähes koko ajan leikkivät kahden, joko ylä- tai alakerrassa, sulassa sovussa, mm. muskaria ja kauppaa :).

Sitten kuva-tekstikimara meidän aamupuuhista:

1408807.jpg
Tarinankertoja kertoi (sadutustuokio siis...):
Olipa kerran semmoinen Rölli. Olipa kerran yks Rölli. Se saapui maalalle. Se kertoi semmosia satuja. Sitten se meni pellelään. Sit se meni taksilla. Sit se meni pyörällä. Rölli meni kauppaan. Se saapui taksilla. Ei saa mennä pellelään. Sit tuli Rölli vastaan. Sitten se meni ravintolaan ja se sieltä hampurilasta. Se oli Rölli-satu. Haluutko sit Maisa-satu...

Olipa kerran semmonen Maisa. Se kertoi sellasta satua. Sit se meni pellelään. Maisa tippuu uiman ja se sukeltaa uimassa. Sit se meni pois sieltä. Sitten se meni setän luokse. Sit se meni yhen pellen luokse. Se sukelsi pellelässä.

1408815.jpg
Touko ihastui löytämäänsä ilmapalloon. Herran liikkuminen on mennyt parin päivän sisällä taas huimasti eteen päin. Nyt ryömitään ja hytkytellään konttausasennossa.

1408820.jpg
Ja eikun  perään!

1408827.jpg
Höh, rikki meni! Selitin Topiakselle, että kohta tulee vappu ja sitten hankitaan monta uutta ilmapalloa! Topsku kysyi: "Ai, tuoko vappu meille niitä palloja?" Yritin selostaa, että keväämmällä sitten, sellainen juhlapäivä jne. Vähän ajan kuluttua Topias huutaa yläkerrasta: "Äiti, tuliko se vappu jo?"

Tässä siis arkeen paluuta tältä aamulta. Toki pääsimme myös ulkoilemaan ihanassa ilmassa, auringon paistaessa.

Mukavaa maaliskuun viimeistä viikkoa kaikille!