Viime viikon keskiviikkona suuntasimme kohti Kuopiota ja saman tien Kallaveen rannalle. Topias pääsi kokemaan elämänsä ekan moottorivenematkan. Viikon verran mökkeiltiin ja pikku-ukkeli pääsi nauttimaan touhuista veden äärellä.

115705.jpg

Pitkästä aikaa päästiin nauttimaan myös Topskun Saaga-serkun ja kummien seurasta. Oli neitokainen (yllä kuvassa) kovasti kasvanut ja muuttunut. Hymytyttö edelleen, kuten näkyy. Aluksi kyllä serkku-poika sai äänenkäytöllään huulen väpättämään... Tosin Saaga-tyttönen pian tottui hulivili-serkun touhuihin, eikä enää parin päivän päästä ollut moksiskaan. Siis tarkennettakoon, että pikku-ukkeli välillä intoutuu huudahtelemaan (ikään kuin komentaisi...) ja on muutenkin muuttunut melkoiseksi touhuajaksi. Esimerkiksi alla olevassa kuvassa häärätään ja touhutaan rannan nurtsilla. Kaikenlaiset kipot, kupot, kauhat ym. ovat suosikkeja, joita jaksaa järjestää ja taas järjestää :).

115706.jpg

Saaressa siis vietettiin myös juhannus. Leppoisasti saunoen ja grillaillen. Olipa illan päätteeksi koossa saaren parhaan bileet, kun paikalle eksyi yks sun toinen naapuri.

115707.jpg

115708.jpg

Ukkelin ehdoton lempipaikka mökillä oli hiekkaranta. Yllä kuvassa häärätään mummun kanssa. Hiekkaa on niin hurjan ihana valutella sormissa ja välillä maistellakin...