100087.jpg

Viikko taas vierähti huimaa vauhtia. Yllä on kuva viime sunnuntailta, kun vähän retkeiltiin Iittalassa Topiaksen ja Topiaksen kummitädin Annan kanssa. Sunnuntaina saapui junalla myös vaari Kuopiosta. Hän tuli kolmeksi päiväksi hoitamaan pikku-ukkelia, kun me vanhemmat opiskeltiin. Hyvin nuo kaksi viihtyivätkin keskenään. Pikkumies olikin mainio, kun esitteli taitojaan ja vähän väliä tarkisti, että vaari katsoo. Vaari sai moneen kertaan sanoa: "Juu, kyllä vaari näkee..." ;)

Huimasti onkin nuo ukkelin taidot kehittyneet parin viikon sisällä. Tosin onhan toistojen määrä aika iso... Jatkuvasti ja joka paikassa on pungettava pystyyn. Kylvyssäkään ei oikein malttanut olla. Rappusia on myös noustu jo monta askelmaa... Eli tarkkana saadaan olla! Nukkumaanmenemiseen vaikutus on kyllä ollut negatiivinen. Enää ei ukkelia voi jättää omin nokkinensa sänkyyn. Ihan unenpöppöroisenäkin pitää kömpiä pystyyn ja silloinhan ei kontrolli ole ihan parhaimmillaan :(.

Nyt on pari päivää hengähdystä opiskeluista ja mm. juhlitaan isukin synttäreitä. Sitten maanantaina suuntaan Lahteen koulunpenkille...

100086.jpg
Näin itsenäistä toimintaa. Potalla istuen "pestään hampaat".