Alkajaisiksi täytyy taas todeta, että täällä foorumissa ilmeisesti kannattaa valittaa asioista, niin ne korjaantuvat ainakin oikeaan suuntaan ;). Arvasittekin ehkä, että kyse on pikkumiehen unista. Viime yö oli nimittäin meidän mittapuulla loistava! Kerran yön aikana laitoin tuttia, viideltä viereen ja maitoa, jonka jälkeen unia vielä kasiin asti :). Tiedä sitten, oliko ukkeli niin sippi serkkupojan yksivuotisbileiden jäljiltä vai mikä väsytti...

Tänään meillä oli aamupäivällä 8 kk-neuvolalääkäri, vaikkei pikku-ukkeli ihan vielä kahdeksaa olekaan täyttänyt. Uusimmat mitat: 10 810 g ja 74,7 cm. Puntarilukemistakin päätellen ne soseet on nyt ruvenneet oikeasti uppoamaan... Lääkärin kirjaamaa: "Pirteä, jäntevä poika. Pinsettiote +. Istuu hetken istumaan asetettuna. Varaa jäntevästi jalkoihinsa. Terve."

Iltapäivällä koitti se odotettu lorujumpan kuvaus! Ensin meidät aseteltiin ihan ryhmäkuvaankin, vaikkei tämä äippä ollut moiseen varautunut. No, tulihan aika äitimäinen kuva meikäläisestä :/... Eihän äideillä ole aikaa pukeutua ja laittaa itseään, eihän?! Mutta Topias sentään paikkasi tilanteen olemalla niin linssilude kuin olla voi! Ukko istui pikkukorituolissa farkkuineen ja kikatteli tavalla, jota en oikeastaan ole ennen nähnyt! En tiedä oliko tilanne niin jännittävä vai se kuvaajatäti hupaisa. Ainakin meitä kaikkia nauratti vietävästi ;).



67948.jpg
Matkalla Onnin juhliin.