Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Meidän vuodenvaihde sujui rauhalliseen tapaan täällä kotosalla Anna ja Harri seuranamme. Kävimme pulkkamäessä, katsomassa koululla "kaupunkilaistumisemme" kunniaksi järjestettyä ilotulitusta ja vietimme iltaa syöden, saunoen ja pelaillen.

Ennen joululoman loppua Topias ja Teemu lähtivät vielä viikonlopun visiitille Kuopioon. Retki meni sujuvasti junalla ja Topias oli tosi innoissaan reissusta. Me Toukon kanssa nautiskelimme kotona ja pääsinpä minä Helsinkiin Pauliinan luokse elokuviin, shoppailemaan ja nautiskelemaan ihan itsekseni.

No, siitä rentoutumisesta ei niin hyvää seurannut, kun seuraavan viikon sain viettää sängyn pohjalla, kuumeessa ja järkyttävässä päänsäryssä. Influenssaako, tiedä häntä, mutta kamalaa ainakin! Muut ovat säästyneet syht hyvin, Toukolla on ollut kuumetta parina päivänä ja muilla on ollut flunssan oireita. Tämä vuoden vaihtuminen on perinteisesti ollutkin meidän sairastumisen aikaa.

Sairastaessa ei ole välttämättä ihaninta olla kotiäiti. Sillä kun sairastat, niin mitäs siitä! Lapset on kuitenkin hoidettava, vaikka pää kainalossa. Meillä isukki piti yhden palkattoman päivän, mutta enempää ei raaskittu.

Nyt siis meille kuuluu ihan mukavaa. Ainoana miinuksena tuo karseaksi muuttunut ulkoiluilma. Topias kovasti intti päivällä, että kyllä nyt on kevät. Oiskin... Onneksi valoa kohti kuitenkin jo mennään.

Toukolla tulee juttua ja sanoja koko ajan lisää. Kovasti kyllä höpöttää myös omaa kieltään. Tällä hetkellä lempi-ilmaus on ehdottomasti: Ohhoh!

Poikien yhteiset leikit ovat hauskoja seurata. Yhteinen suosikki tällä hetkellä on pukeutumisleikki. Eteinen tosin on kuin hurrikaanin jäljiltä tuon leikin jälkeen, mutta sehän on ihan tuttu juttu.