Ihanaa, taas on koittanut viikko, että myös isukki lomailee. Suunnitelmissa on tehdä tänään kyläilyreissu Tampereelle ja näillä näkymin tiistaina suunnataan Kuopion maisemiin.

Edellinen yö vierähti mummolassa Tervakoskella. Mummo hoiti Topiasta ja äiti hoiti vain syömispuuhat, joita edelleen riittää öisinkin :(... Päivisin taas tisuttelu tuntuu ajoittain takkuilevan. Välillä on jopa hampaat käytössä siinäkin puuhassa, iso AUTS. Onkohan syynä kiinteiden aloitus vai jokin uusi kehitysvaihe jälleen?!

Ukkeli tuntuu kyllä kasvaneen niin kovin. Välillä pitää muistutella itseään, että vauva hän kuitenkin vielä on. Nyt kaikki oleskelu itsekseen lattialla esimerkiksi, on ihan out. Kierähtelyt ei kiinnosta, vaan ukkeli makaa seljällään "viihdyttäkää minua" -ilme päällä ;). Vatsallaan kyllä pyllyä nostellaan, mutta kun ei itse vielä eteen päin pääse, niin parhaiten tuntuu maistuvan sylissä oleskelu ja kuljeskelu ja katselu. Reteintä on, kun pääsee isukin olkapäille istumaan... Sieltäkös se vasta maailma aukeaa :))!