Eilen pläjähti poitsulle viisi kuukautta mittariin ja kaikenlaista uutta onkin sen myötä tapahtunut! Muutama päivä on maisteltu perunaa ja hyvin on uponnut. Kunhan äiti on osannut tehdä sopivan sekoituksen äidinmaidon kanssa, eikä ole tarttunut kökköjä kurkkuun =/... No, kaikkihan me tässä uutta opiskelemme. Tänään otettiin ekat makuannokset banaani-riisipuuroa ja taisipa pikku-ukkeli siitäkin pitää. Kiinteiden maistelu ei vielä (toivo elää...) ole vaikuttanut kummemmin yöuniin. Taas reissun jälkeen on ollut vähän levotonta. Alkuviikosta meinattiin, että se peruna siellä masussa kipristää, kun ähinää oli tavallista enempi. Mutta toinen hammashan siellä teki tulojaan.

Tänä iltana myös loksahti tekniikka lattialla kierähtämisessä kohdalleen. Liekö aamuinen treeni vaarin kanssa tuottanut tulosta ;)?! Kylkivaiheessa ukkeli oli jo puhissut pitkään ja pari kertaa  puoli vahingossa onnistunut  möngertämään mahalleen, mutta kyllä tänään se varsinainen kierähdys opittiin! Sitä piti kokeilla äidin yrittäessä pukeakin. Hauska oli näky, kun töppöset jaloissa ja villamyssy päässä masullaan oli ukkelin hymy kuin tuoreella olympia-voittajalla :). Treeni jatkui edelleen nukkumaan mentäessä. Mennessäni katsomaan huutelijaa, oli yhdellä kertaa poikittain sängyssä ja toisella kertaa onnistunut työntämään pikkuvarpaat pinnojen väliin...

Niin tuo second hand-kärpänen on totta tosiaan purrut tätä äippää... Voi että, miten siistejä lasten vaatteita ja -tarvikkeita sitä voi löytääkään! Eilen kierrettiin mummon kanssa oikeita kirppiksiä. Löytöjä mm.: 2 lastentuolia, farkut, gollarit, shortsiasu ja mummolaan mopedi odottamaan. Virtuaalikirppiksiä tuleekin kierrettyä harva se päivä... ja aamu... ja ilta. Taitaa isukki miettiä jo aikarajoitusta äipän "nettikirpparikierroille", vaikka onkin myöntänyt, että löytöjä oon tehnyt! :)